Blog

2020.09.16 17:54

Már megint  a rohanós napokat élem, pedig nem is olyan hajtósak a napjaim. Három új videóklip forgatása vár rám, amit a napoban kezdtünk volna meg, de sajnos a kisördög miatt a jövő hétre datálódott a kezdés. A gyerekdalok gyártásában viszont nincs megállás, hiszen ott mindig kellenek az új dalok. Készül valami újdonság ott is, illetve folyamatos játékok vannak a Facebook oldalunkon /RÉPARETEKMOGYORÓ/. Még élvezem a nyári napokat, remélem még sokáig. Kora reggel indul a nap,többnyire hétvégeken, de előfordul, bár most ritkábban, hogy hétköznap is munkába indulással. Ha nem, akkor jöhet a napi rutin és a gép elé kerülök. Rengeteg új ötlet és dal van a fejemben, amiket szeretnék világra hozni, csak az idő engedje. AZ elmúlt időben sok tv felvételre hívtak meg, amiért hálás vagyok, hiszen így atv csarotnákon is futnak a dalaim.

Vannak napok, mikor estig a gép előtt ülök és igyekszem a háttérmunkákkal végezni. Ma írtam meg az interjút a SZtárlimonádé újságnak is,ami októberben jelenik meg. Én már nagyon várom, hiszen a szerkesztő még átszerkeszti a válaszaimat.

 Persze mindemellett megtalálom a módját, hogy lazítsak egy kicsit vagy a családdal kikapcsolódjunk. A múlt héten elmentünk egy kicsit csavarogni a Dunakanyarba. Még sosem kompoztunk Szobnál, élmény volt , hiszen nem olyan nagy Komp, mint Vácnál vagy a Balatonon.Visegrád lábánál kipróbáltuk a Gokartot, ami számomra kicsit ijesztőnek tűnt :-D , de a gyerekek nagyon élvezték. Így telt a nyár vége és kezdődött az ősz. 

 

2020.08.03 13:21

Mostanában aktív szerzői életet élek, és írom a dalokat...már stúdióban a legújabb, ami egy esti esős sétáról szól....igen, ez is kicsit más stílus, de szerintem szerethető, hiszen akik már hallhatták a kezdeti verziót,nem voltak rossz véleménnyel. A legkritikusabb minősítőm a kedvesem. Nos ő volt az egyedüli aki talált kivetnivalót a dalban. Én minden dalomat úgy írom meg, hogy a szívemből szól....igaz a szövegírással sokszor meggyűlik a bajom, de mindig van segítőm és támogatóm :-) A dalok dallama egyszerűen csak jön és nem tudok tőlük szabadulni és azt érzem ennek meg kell születnie hallgatható verzióban is. Természetesen a videóklippek is tervben vannak, ha nem szól közbe a sors és az élet. Érdekes ez a szakma.... zeneszerző, swzövegíró, előadó....olyan ,mintha sosem dolgoznék, hiszen azt csinálom, amire születtem, amihez értek és nagyon-nagyon szeretek. Zenétírni,létrehozni, elénekelni..... Hamarosan mindkét , illetve három dalom hallható, látható a Zenebutikon. Ha van kedvetek írjátik meg a véleményeteket! 

2020.07.30 16:36

Keressetek a szeptemberben a SZtárlimonádé újságban. Ne felejtsétek el megvenni, rengeteg új dal a szeretett és látható előadóktól egy cd-n ajándékba és sok sok információ a sztárokról. Én is ott leszek...bár nem vagyok sztár és művésznő.... én csak szeretek zenélni, énekelni és mulattatni :-) Hiszen ez az életem! Szóval SZtárlimonádé az újságárusoknál. Azt tudom, hogy az immedio újságosoknál kapjható lesz, de keressétek ,kérjétek az újságárusoktól is! 

 

És ne felejtsetek el a Zenebutikra kapcsoni.... Hamarosan találkozunk!

2020.07.30 16:11

Ez a nyár, és azon belül is a július sok új dalt hozott nekem. Azaz megcsókolt a múzsám :-)

Elkészült az Ég veled dalom, ami hamarosan hallható lesz több média műsorán is és egy válogatás cd-re is rákerül. Ezzel a stílussal már próbálkoztam Hiszen a New york dalnak is nagy sikere volt , így nem szakad meg ez a folyamat. Már íródik a 3. swing, ez is kicsit más lesz, hiszen próbálgatom magamat ebben a stílusban és az új ritmusokban, mint az elektroswing.

A most készülő dal, ami napokon belül már egy tv felvételre viszem egy másik válogatás lemezen fog először szerepelni, és persze a Zenebutikon is.

A videóklippek forgatása augusztusra van tervezve, így a nyár utolsó hónapjában sem fogok unatkozni :-)

Ez a dal megint kicsit más lesz. Az én kedves stúdiósom úgy határozta meg a stílusát, hogy James Bond-os lett :-D És tényleg, teljesen odáig vagyok. Tőlem kicsit szokatlan hangulatú, mégis kellemes dallam. Remélem jó lesz a fogadtatása. Tudom én nem teszem ki egyből a youtube-ra, de ígérem hamarosan az interneten is hallgatható lesz .

 A gyerekdalok írása sem állt le, hiszen a gyerekek nagyon ki vannak éhezve a közösjátékra és az új dalokra. Az anyáknapi dal és a Tengerészes dalom után már  3 új daltervezet született meg. Mondom én, csókolgatnak a műzsák. Nem tudom mit tettem vagy nem tettem, de az ihlet most itt ül a vállamon. Emellett a sok papírmunka és háttérmunkák is folytatódnak, hiszen nem csak dalírásból és fellépésekből, tv felvételekből áll a világ. Sajnsos az idei év a fesztiváloknak nem kedvez, és igen , nekem is sok sok fellépésemet mondták vissza, de azért egy-egy helyen lesz lehetőségem megmutatkozni, és aki szereti a dalaimat vagy engem, kerssen bátran vagy ajánljon a szervezőnek  :-D

 A hegedűm? Nos egy picit félre tettem, mert bár imádom a szalon és a hegedűs dalokat, de ebben is egy új projekt indul a kisfiammal. Ugyanis időközben annyira jól zongorázik, hogy közösen is szeretnénk zenélni. A nyár neki most a vezetésről és a szolfézs tanulásról szól, hálás vagyok Ember Petinek és Lombos Marcinak a sok sok beléfektetett idő és energiáért, és a sok kedves támogatásukért. Hatalmas emberek! <3

Szóval nincs lazsálás, még ha úgy is tűnik. Dübörgök ezerrel. 

Nagyon szeretek énekelni és zenélni, nem is tudnék zene nélkül élni. Nálam minndig szól a jazz vagy a blous, egy chanzon vagy régi dallamok...vagy a dalaim, hogy el ne felejtsem a dalszövegeket.... pedig az előfordul néha... 

Egyszóval jól telik a nyár, bár sok szomorúságot is hozott az élet, és aggódást.... de a zene gyógyítja a lelkemet .

Köszönöm a kedves , bátorító, elismerő szavakat,nem sokan tudják, hogy az önbizalomhiány nem mindig látszik, és jót felé terelnek a kedves gesztusok.

Remélem találkozunk a nyáron és az ősszel, hiszen rengeteg helyen meg fogok fordulni gyermekműsorokkal / RÉparetekmogyoró, Saját dalaimmal és zárt körű rendezvényeken. Köszönöm a Polgármestereknek, szervezőknek, hogy nem felejtettek el! 

Vigyázzunk egymásra, vigyázzatok magatokra! Bárki BÁrmit Mond, a lényeg, hogy figyeljünk magunkra és szeretteinkre, barátainkra....És hallgassatok sok sok zenét ! Puszi

 

2020.07.16 17:21

Ez az év sok változást hozott mindenki számára és nekem is. Számomra mindig is közelt ált a jazz, blues, swing és a táncolható dallamok. Természetesen nem fordítok hátat a táncdaloknak, a nosztalgia daloknak és a mulatós dalok is a pakliban maradnak, de valami megfogott. Szeretném kipróbálni ezt a stílust, mint oly sokat már, mert vonz a hangulata. Ha nem lesz sikere, ígérem tovább keresgélem magam a zene világában ;-)

Mindenesetre készül egy új dal, aminek a szövege is teljesen más hangzatú...eddig mindenki bíztatott, de meglátjuk , hogy fogadja a nagy közönség. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen június végétől nekem, nekünk beindultak a felkérések, és csak jönnek -jönnek a telefonok. Természetesen ezek nem hatalmas rendezvények, de nekem nem is ez számít, hanem hogy énekelhessek. A karantén alatt gyerekdalokkal szórakoztattuk kis Réparetekmogyoró rajongóinkat, és születtek új gyerekdalok, ahogy folyamatosan készülnek, hiszen a gyerekek mindig új és új dalokat, játékokat szeretnének megismerni. Emelett nem feledkeztem meg azokról sem, akik "engem" szeretnek hallani, látni. Erre most is lesz lehetőség több nyilvános rendezvényen és tv műsorban. HA nem szól semmi közbe , akkor augusztus 16-án Baéassagyarmaton a sörfesztiválon, augusztus 21-én Vácon a Sörfesztiválon, szeptember 20-án SZobon találkozhatnak és táncolhatnak velem. Gyermekműsorainkkal több rendezvényen megtalálhatóak leszünk, keressék a Réparetekmogyorót :-)

Mára talán ennyi, hamarosan újra jelentkezem !

 

 

2019.11.03 18:02

Olyan gyorsan elszaladt ez az év is, bár sokmindent hozott és még sokat tartogat a hátralévő időre. Nagyon szeretem a munkámat. Épen a gyerekdalok írásában vagyok, hiszen közeledik Márton nap és a téli időszak ,amikor a gyerekekkel rengeteget játszunk. Sok új dalra van szükség és az időbe mindnek bele kell férni. 

Egy új dalomon is dolgozok, bár kicsit lassabban haladok vele,de biztosan készen lesz a télre.

Szilveszterkor élő adásban énekelhetek és ott már szeretném ezt a dalomat is énekelni és hegedűlni.

Közben elindult a Trimedió tv , amit applikáción vagy interneten keresztül lehet látni, nézni. Itt már megy az első videóklippem is, a Távozz tőlem búbánt. Ki az aki szereti. Nekem a szívem csücske. EGy gyönyörű kis Nógrádi falu mellett vettük fel,és nem véletlen a magyaros motívum a ruhán és a népzenei hangzás sem. Hamarosan kiderül ,miért fontos nekem ez a stílus. :-)

 

2019.09.04 19:49

Eltelt az év nagy része és sajnos a nyár is elrohant, de sok minden történt mostanában.

A sztárlimonádé nyári külön kiadványában felkerült a Távozz tőlem búbánat című dalom.ÉS mi történt? Ez a lemez pltina lemez lett :-) Szeptember 15-én lesz egy nyárbúcsúztató rendezvény Ide kattintva megjelenik az esemény: Blog

Októberben megjelenik az első önálló Cd-m, aminek a címe Távozz tőlem búbánat.

Közben a muzsika tv-n Tutti buli Jessyvel műsorában, a zenebutik tv csatornán a Jampi randevúban és hamarosan Tomi pincebulijában is láthatóak és hallhatók lesznek a dalaim. Így a tv-n keresztül is lehet velem együtt énekelni!

A gyerekformációmmal a Réparetekmogyoróval / www.reparetekmogyoro.hu / is ngy lépéseket tettünk, hiszen már megy az Altató dal videóklipje 3 gyerekcsatornán a tv-ben, és reményeim szerint ami most készült el, a Popódal is felkerülhet, ha elég jónak ítélik meg.

Éééés itt is készül kiadásra az első és hamarosan a második cd-nk is.

Nem unatkozunk, hiszen megpályáztunk egy NKA pályázatot is, amihez kell egy kis szerencse is, mert az elmúlt évben sajnos nem sikerült nyernünk, de most teljesen másra adtuk be , ha sikerül, akkor az is nagyot fog szólni. 

Igen sok a munka és sok a felkérés, de még van kapacitásom és energiám mindenre, hiszen igyekeztem a tavasszal és nyáron feltöltődni SZlovéniában és egy Horvátországban. Sajnos a tavalyi évet nagyon szomorúan búcsúztattuk és a szívem egy része bele is halt, de muszáj tovább menni és felállni és csinálni és összeszedni magunkat minden nehéz dolog után, mert valamiért ide születtünk és az utunkat tovább kell járnunk.

AZ elmúlt tv felvételen már a lányim a táncosok a háttérben. Csodaszépek a kék pöttyös ruhácskájukban Ide kattintva látható a kép:

llinkek 

Nagyon nagyon izgultak és volt, hogy leblokkoltak, de valahol el kell kezdeni, mert ki tudja ők mikor merre viszi őket a szél, és jó ha  megszeretik , megszokják a színpad rivaldafényét és a kamerákat.

Talán ennyit dióhéjban.

Kezdődjön az ősz és hozzon mindenkinek jó napokat !

2018.09.05 08:32

Vége lett a nyárnak és a felhőtlen mulatságoknak is.....nem , a nyárral nem érveg a mulatozás, hiszen következik az ősz, a szüret. Falunapok, idősek napja.....és nem áll le a dalszerzés sem. Mivel a Réparetekmogyoró /gyerek együttes/ dalai , szövegei is javarészt tőlem származnak, ezért nem mindig sikerül annyi időt fordítanom erre a stílusra. Most kaptam egy újabb lehetőséget, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján rá kellett jönnöm, hogy minden lehetőséggel élni kell. Energiám bőven van hozzá, így mopst végre elkezdhetem kipróbálni más stílusokat is. DE ez még maradjon megelepetés! Hamarosan jelentkezem!

2018.01.29 20:25

Egyre több tévé felvételen veszek részt, és elkezdődött az új korszak is, hiszen kis stílusváltással indítom az évet, hiszen az év első dala igazán slágergyanúsra sikerült. Már nagyon várom a stúdióból a kész verziót, hiszen akkor derül ki, hogy milyen minden együtt. És igen! A hegedűm is szerepet kap ebben a dalban is, és mostmár egyre többen! 

Sok munkám van a gyermekformációval is, de saját dalaimra is szakítok időt, és a megírásukra is. AMi nehéz, hiszen elég kritikus vagyok saját magammal .
Sokadjára születik meg a végleges verzió, és a mostani várakozással teli pillanatok remélem tényleg a várvavárt reakciót, tetszést mutatják majd.
A címe Tequilq és egy igazi bulizós, vidám, gyors ritmusú népies beütésű modern zenéjű dal lesz.
Remélem a napokban már fel is kerül az oldalamra! 
2017.11.02 22:05

A legaranyosabb vonatos gyerekdal született meg az elmúlt napokban, ami hamarosan hallható lesz a youtube-on is. 

Nem unatkozom, mindig történik velem valami, mindig új kihívások állnak elém, és mindig új területeken próbálhatom ki magam. Közben egyre több igaz barátra lelek, ami nagy kincs a mai világban!

Hegedűm egyre több szerepet kap a dalokban, dalaimban és a videókban is.

Beköszöntött az ősz, lassan Márton nap, sok libás étel , dal és tánc vár ránk és rám. 

Ziki zaka zakatol dalocska kipatant belőlem, csak úgy, hiszen a mozdonyok magukkalragadóak, és a ritmusos lüktetése, a mozdony kürt, a mosolygó gyerekek a vonat körül, mind csaodás, nekem minden bizonnyal :-)

De ez nem vonja el a figyelmem a másik oldalról sem. Egy újabb delon dolgozom, kicsit más hangulatú, de mégis Zsuzsi, hogy mikorra készül el, az a jövő zenéje, hiszen most kezdődik a Réparetekmogyorós fellépések hada, így ahogy egy kis időm engedi, ülök a zongorához és .....csodás érzés,mikor megszületik egy dala fejemben, és hallhatom a fülemmel is. És mkor hangszerelésre keül, úgy ahogy az ember megálmodja, vagy még sokkal jobb ....tényleg fantasztikus érzés! 

 

1 | 2 | 3 >>