Blog

2016.01.25 12:53

Nagy előkészületekkel megyünk neki a farsangi időszaknak a  RépaRetekMogyoróval. Fantasztikusak lettek az új dalok, ritmusosak, dinamikusak, nekelhetők és igazán táncos, vidám hangulatot tükröznek. Sok keresgetés után találtam néhány új dalt, amik szerelemmel töltenek el, így muszáj őket feldolgozni, és stúdióba vinni :-)

 Számomra nagy tekintélyjel bíró zeneszerző is felajánlott két dalt,amin már mennek az előmunkálatok. SZeretném nagyon szuperre megcsinálni, hogy igazán Zsuzsis legyen és hegedűs!

SZóval nem telnek unalmasan napjaim! Emellett a rádió is sikereket ér el, és egyre nagyobb a hallgatósága www.dinomdanom.eu csatornán lehet elérni.

Tömören most talán ennyit, a következőkben már a dalokkal szeretnék bejelentkezni <3

2015.09.10 12:39

minden évszaknak meg van a maga szépsége. SZeretem az őszt, hiszen csodás színekben pompázik a táj, a nap még símogat sugaraival, sok zöldség és gyümölcs van a fákon, a kertben, kezdődik az év, a tanév a nevelési év és mind mind egy új lehetőség, hogy minél több helyre jussak el vidám dalaimmal és műsorommal! 

Fantasztikus élmény egy-egy fesztiválon a főzőversenyeken megkóstolni a kész ételeket, és olyan gyerekekekkel táncolni, játszani,aki ismeretlenül is önfeledten táncolnak a színpadon velem, velünk!

Mindig van egy alkalom, hogy kicsit mulassunk, kicsit szórakoztassak műsorommal! 

Szeretem ezt az időszakot. Azért is mert közeledik a születésnapom :-)

2015.06.26 12:35

Nem panaszkodhatok erre a nyárra! Csodás minden! Rengeteg új helyre eljutottunk, és megyek is még sok sok rendezvényre énekelni. Rádiós műsorvezetésem folyamatos, persze akadnak olyan hetek amikor csak egy napon tudok lenni vagy egy műsort sem tudok megcsinálni a fellépések miatt. Igyekszek a kedves hallgatóknak a kedvében járni, ha személyes kívánság van, a kívánság műsoron kívül is!

Közben tervezgetem a jövőt, hiszen ez is fontos ám, ősszel egy másik tv csatornánis látható leszek,időben jelzem a facebook oldalon, és amint tudom megosztom itt a weboldalon is!

Tervben van az új wevlap, de a sok sok elfoglaltság, daltanulás közben kevés idő jut rá! Viszont közkívánatra elkészült a cd-m, amihez postai úton is hozzá lehet jutni!

Nagyon kellemes időszak ez számomra, hiszen rengeteget utazom, készülök, és még a kis családomra is jut idő!

Csodás nyarat kívánok mindenkinek! Puszi Zsuzsi

 

2015.03.21 13:13

Vasárnap este A Bp Tv-n élő adás lesz,és benne kívánság műsor is,ahol lehet kérni DEmeter Zsuzsi dalait is :-) Köszönöm azoknak akik meghívtak, és akik elfigadtak, befogadtak <3 AHol megtekinthető a műsor:

https://www.bpetv.org/bp-europa-televizio-budapest-online-tv-adas/folyamatos-elo-televiziokattins-ra_4220_528532.html

És szerdán este 20 órától műsor ismétlés!

 

2015.03.07 17:11

Hihetetlen, hogy az ember mindig tud megujjulni, és szuper dalokkal tud ismét színpara állni. Nagyon izgulok, hiszen az idei év dalai nagyon ütősek lesznek. Hegedűs műsoromhoz naponta próbálok és gyakorlok, hogy az ujjaim gyakorlásban maradjanak. A zenekari próbáim is folynak, közben elkezdődnek majd a saját dalok összeállítása. Kíváncsi vagyok mi lesz itt :-) Közben a www.dinomdanom.eu online mulatós rádió műsorvezetője lettem , immárom már több,mint 3 hónapja. Mindenkit csak hívni tudok a műsorok hallgatására, hiszen jobbnál jobb dalok, és programok vannak a rádióban esténként, vasárnap meg szinte egész nap!

 

2014.11.26 14:48

Szombaton indulunk a nagy körútra, a Vörösmartyn 12:30-kor találkozhattok velünk. Vasárnap az Alföld alsó bugyrába utazunk, majd hétfőtől azokat az ovisokat és sulisokat látogatjuk meg, akik egész éveben jók voltak, és már nagyon várják a Mikulást. Meg sem állunk addig, míg sok-sok helyre el nem jutunk. Kedves időszak ez , nekem igazi szívet melengető! Ilyenkor egy hónapon keresztül illatmécsesek világítják be a lakás kis zegzugait, és ontják mgukból az advent illatát. Készülnek a mézeskalácsok, puszedlik, sütemények, díszek. Ma egy ajtódíszt készítettem, hatalmas, fehér kötött sálból, és néhány piros gömböcskéből. Holnapra is van tervem ;-)

A műsor lassacskán összeállt, még stúdiózunk egyet a héten, és ha minden jól sikerül, már ünnepi cd-ket is tudunk magunkkal vinni a jövő héten :-) Persze a hegedűmet sem teszem le sokáig! Karácsony estéjén is előveszem kisfiammal,és a lányaim ülnek majd az orgonánál. Igazi tündérkék! És még egy nagy meglepetésem van a jövő hétre! De ezt kicsit később árulom el! Talán annyit ízelítőül, hogy mint műsorvezető is hallhatjátok a hangomat hamarosan! Csodás Adventi készülődést kívánok mindenkinek!

2014.11.12 21:12

Az év egyik legszebb időszaka! Varázslatos, illatos , színes napok! És persze a sok-sok szaloncukor! SOsem tudok ellenállni a csábításnak! Hogy zselés vagy kókuszos, vagy puncsos, rumos, banános vagy éppen karamellás ... TÉlapó batyujából , puttonyából csakis finom szaloncukrok lehetnek! Csillogó villogó, csörgős papírban.
 Szerencsés vagyok, hogy gyerekekkel együtt élhetem át ezt  a varázslatos hónapot, sok kedves dallal és játékkal.
Szerencsés vagyok, hogy megtaláltam kedves kolléganőmet is, akivel igazán jó műsorokat tudunk csinálni. Nem titok,kicsit mi is gyerekek vagyunk, és nagyon várjuk az ünnepeket! Mindig van új dal, új ötlet a tarsolyunkban, és egy kis móka!

2014.01.15 12:27

Egy újabb év indult, rengeteg lehetőség, sok élmény vár ránk ismét.

Farsangra készülődünk. Az idei farsangi időszak,sokkal hosszabb a megszokottnál. Ki mire számít farsangkor?

Én rengeteg fánkra :-) És már tudom is hogy a csokis túrósfánk lesz nálunk a nyerő :-) De a lekváros marad az én kedvecem!

Farsang a mulatozás és a várakozás időszaka. Várjuk a tavaszt,amit most senki sem tud megmondani milyen lesz, vagy lesz-e egyáltalán.

De még addig van jó pár hét.

Új dalokkal, új gyerekműsorokkal kászülünk. Legújabb mesejátékunk a Réparetekmogyoróval Tavasztündér meséje. 

Én hiszek a csodákban,és a tündérekben is....és abban , hogy a jó mindig elnyeri jutalmát.

2013.11.28 16:13

Már hetek óta ünnepi hangulatban vagyok. Teljesen magával ragadtak a dalok. Mikulásra nagyon készülünk a krampusszal, néhány új dal is repertoárba került. Krampusz jógát direkt Dórinak írtam , hogy neki is legyen egy kis megelepetés az ünnepre. Örült is neki, legalábbis remélem,mert egy ideig énekelni fogjuk. Közeledik a december, holnaptól beindulnak a műsorok. Remélem sok élményt és jókedvet szerzünk mindenkinek!

2013.06.24 16:31

 Már gyerekkoromban tudtam,hogy énekelnem kell. Zenei általános ikolát, majd Zenei Gimnáziumot végeztem, párhozamosan tanultam hegedülni,

énekelni és zongorázni. Tizenévesen kezdtem az orgonálással is foglalkozni, majd a szintetizátor lett a nagy kedvenc.

16 évesen már színpadon énekltem gyermekműsorokban, majd egyre több bálban és nosztalgia műsorban, operett fellépésekben kaptam lehetőséget.

Kipróbálhattam magamat Fásy Ádám műsorában, a 2011-es X faktorban bejutottam a táborba /a 150 közé/, Poór Péterrel énekltem, majd újabb műfajokat kezdtem kipróbálni, mint a mulatós  és a rock zene. Távol vannak egymástól, de csak akkor tudhatjuk melyik a nekünk való, ha mindenbe belekóstolunk egy kicsit. Hát én belekóstolok ebbe is abba is,legalább zeneileg legyek otthon ebben a témákban.

A hegedűm újra jóbarátommá vált, és együtt járjuk az országot.

 

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>