Műsorok:

Falurendezvények, Városnapok, fesztiválok, Idősek napja, Születés napok, Évvfordulók...
 

Nosztalgia slágerek, Retro dalok :Ismert slágerek feldolgozásával. Egy kis pikantériával dúsítva, táncpartner választással,a közönség megénekeltetésével, hangulathozó vidám dalokkal 45-60 percben. Mindig van egy kis újdonság ,mindig van ok a vidámságra és a mulatozásra!Mindig van ok egy kis hegedűszóra :-) Sose fájjon a fejed, Jamaikai Trombitás, Lazítani, Nem vagyok ideges, Ami szívemen a számon...stb

 
 
Mulaasunk együtt / hegedűszóval/: Mulatós műsor 60 percben, Ismert mulatós dalokkal,saját dalokkal, Gyémánt Ferenc szerzeményeivel,A hangulat a tánc garantált! 
 
Operett percek ( 60 percben). Ismert operett dalokkal, vidám felvezetéssel, gyönyörű ruhákban, többszöri öltözéssel, tánccal, közös énekléssel! Bőg a tehén, Hajmási Péter, Simmy, Legyen a Horvát kertben, Jöjjön ki Óbudára, Maga nős ember vagy boldog, Egy csók s más semmi, Mi kell a férfiaknak, Te rongyos élet, Meseautó , Haccáré, Gyere te nímand-csókos asszony , Kislány kezeket fel....
Garantált jó hangulat, a közönség megénekeltetése, és a tánc!
 
Operett Varázs:Kis Dóra, Demeter Zsuzsanna, Sárkány Krisztián előadásában egy felejthetetlen másfél órás operett műsor,szóló , duett és tutti dalokkal. Csodáslatos ruhákban, többszöri átöltözéssel, ismert és nagy operett betétdalokkal, vidám fordulatokkal és tánccal fűszerezett délutáni esti program. A közönség énekeltetése garantált, és a tánc is! 
 
 
Szalon zene :zenei aláfestés születés napokra, rendezvényekre, esküvői állófogadásokra,vacsorákra, zongora és hegedű kellemes dallamokkal. Egy óra vagy megbeszélés szerint , akár élő Zongora kísérettel vagy zenei alapokkal.

 

Gyermekműsorokwww.reparetekmogyoro.hu Elérhetőség , gyermek műsorrendelés reparetekmogyoroduo@gmail.com