Műsoraim:
Nosztalgia csemege Demeter Zsuzsival és a hegedűvel Nosztalgia slágerek, Retro dalok , Imert slágerek feldolgozásával. Egy kis pikantériával dúsítva, táncpartner választással,a közönség megénekeltetésével, hangulathozó vidám dalokkal 45-60 percben. Mindig van egy kis újdonság ,mindig van ok a vidámságra és a mulatozásra!Mindig van ok egy kis hegedűszóra :-)
 
 
Mulaasunk míg tart a jó kedv / hegedűszóval/: Mulatós műsor 60 percben, Ismert mulatós dalokkal,saját dalokkal, Gyémánt Ferenc szerzeményeivel,A hangulat a tánc garantált!
 
Operett hölgyek operett csemege 60 percben. Ismert operett dalokkal, vidám felvezetéssel, gyönyörű ruhákban, többszöri öltözéssel, tánccal, közös énekléssel! Bőg a tehén, Hajmási Péter, Simmy, Legyen a Horvát kertben, Jöjjön ki Óbudára, Maga nős ember vagy boldog, Egy csók s más semmi, Mi kell a férfiaknak, Te rongyos élet, Meseautó , Haccáré, Gyere te nímand-csókos asszony , Kislány kezeket fel....
Garantált jó hangulat, a közönség megénekeltetése, és a tánc!
 
Operett Varázs:Kis Dóra, Demeter Zsuzsanna, Sárkány Krisztián előadásában egy felejthetetlen másfél órás operett műsor,szóló , duett és tutti dalokkal. Csodáslatos ruhákban, többszöri átöltözéssel, ismert és nagy operett betétdalokkal, vidám fordulatokkal és tánccal fűszerezett délutáni esti program. A közönség énekeltetése garantált, és a tánc is! 
Nyugdíjas karácsony - Demeter Zsuzsival : Ünnepi dalammokkal, hegedűszóval,közös énekekkel és egy kis megeleptéssel készülök az ünnepi időszakra. Ünnepi műsor.
 
Szalon zene ha kell egy kis zenei aláfestés születés napokra, rendezvényekre, esküvői állófogadásokra,vacsorákra, zongora és hegedű kellemes dallamokkal. Egy óra vagy megbeszélés szerint.

 

Gyermekműsorok a www.reparetekmogyoro.hu weboldalon találhatóak , illetve a facebook-on a Réparetekmogyoró Társulat oldalán. Elérhetőség reparetekmogyoroduo@gmail.com