Műsorok:

Falurendezvények, Városnapok, fesztiválok, Idősek napja, Születés napok, Évvfordulók...
 
Demeter Zsuzsi Hegedűszóval: 
Ismert slágerek feldolgozásával, saját dalokkal / amik a zenecsatornákon is láthatóak/. Egy kis pikantériával dúsítva, táncpartner választással,a közönség megénekeltetésével, hangulathozó vidám dalokkal 60 percben. Mindig van egy kis újdonság ,mindig van ok a vidámságra és a mulatozásra!Mindig van ok egy kis hegedűszóra :-) Sose fájjon a fejed, Jamaikai Trombitás, Lazítani, Nem vagyok ideges, Ami szívemen a számon, Pálinka dal, Jozef-jozef, szeretni bolondulásig, Most múlik pontosan...stb
 
Operett Varázs ( 60-90 percben 2-3 énekessel). Ismert operett dalokkal, vidám felvezetéssel, gyönyörű ruhákban, tánccal, közös énekléssel! Bőg a tehén, Hajmási Péter, Simmy, Legyen a Horvát kertben, Jöjjön ki Óbudára, Maga nős ember vagy boldog, Egy csók s más semmi, Mi kell a férfiaknak, Te rongyos élet, Meseautó , Haccáré, Gyere te nímand-csókos asszony , Kislány kezeket fel....
Kis Dóra, Demeter Zsuzsanna, Sárkány Krisztián előadásában egy felejthetetlen másfél órás operett műsor,szóló , duett és tutti dalokkal. Csodáslatos ruhákban, többszöri átöltözéssel, ismert és nagy operett betétdalokkal, vidám fordulatokkal és tánccal fűszerezett délutáni esti program. 
 
Szalon zene :zenei aláfestés születés napokra, rendezvényekre, esküvői állófogadásokra,vacsorákra, zongora és hegedű kellemes dallamokkal. Egy óra vagy megbeszélés szerint , akár élő Zongora kísérettel vagy zenei alapokkal.

 

Gyermekműsorokwww.reparetekmogyoro.hu Elérhetőség , gyermek műsorrendelés reparetekmogyoroduo@gmail.com
Az idei év megkívánta, hogy új oldalammal mutatkozzak meg a legkisebbek előtt. Vettem a bátorságot és egy régi mesefeldolgozást választva elkészült a bábműsorom. Piroska és a Farkas címmel, kicsit átírva, csak hogy vidámabb formában élhessék át ezt a történetet a csöpségek. A mese időtartama 35-40 perc bevezetővel és lezárással.