2021 Új dalok várhatóak!

2021.07.16 11:29

Hétvégén debütál a Jampi randevú tv felvételén egy újabb dal, ami egy régi szerelemről szól. Ezt a dalt Olaszország ihlette , néha elidőzünk a régi dolgokon, szerelmeken...így született meg az a dal, ami a napokban lesz hallható.

Időközben egy Szécsi Pál dalfeldolgozás is készül. A sok saját szerzemény mellett újra helyet szorítanak maguknak a táncdalok, a régi slágerek, elfeledett dallamok. Gyerekműsorom újabb dala is hódít a picurik között A kara-karaván.

Ez a nyár vissza hozta az életet,a munkát...Balassagyarmaton az idei Sörünnepen két napon is ki próbálhattam magam konferálóként. Az eldő napon még kicsit izgulósan indult, vasárnap este már sajnáltam, hogy végetért a programsorozat.

SZerencsés vagyok, hogy több fotó is készülhetett zenészekkel, fellépőkkel, ismertségek köttettek,és Korda Gyuri bácsiékkal is találkozhattam személyesen <3

Most a munka veszi át a helyet, hiszen készülök, készülünk augusztusra. Sok felkérés érkezik, igyejkszünk időpontot egyeztetni mindenkivel,ahogy lehet.Érdemes eljönni egy-egy koncertemre, vagy gyerek programunkra,mert a hangulat magával ragad mindenkit!