2022 Nyár és Ősz

2022.08.25 16:34

Idén kicsit lemaradtam a szokásos megjelenést tekintve. A nagyfiunkat felvették alkalmazott zeneszerző szakra,a lányink  idén érettségiztek és ballagtak,így a velük való "teendők" foglaltak le. Sikerült beszerezni egy csodálatos zongorát, így esténként magán koncertet hallgathatok <3

DE ismét a dalszerzésé az idő, így a hétvégén máris egy új swinggel jelentkezem, minek a címe Baby swing. Egy lányról szól, akit Baby-nek hívnak, keresi a szórakozást, a szerelmet... Már készül a következő dal is, ami sokkal komolyabb hangvételű, ez a dal a lelkemből szól,ami ritka , hogy ennyire érzelmes dalt írjak, de úgy érzem a mostani helyzet megkívánja, a komolyabb , tartalmasabb szöveget. Persze nem állok itt le, mert egy harmadig dalocska is elindult a megvalósulás útján, ami egy modern hangzású electro swing. Hát mit lehet tenni, ha az ember lányát megszálja az ihlet. Szóval mennek a zenei munkálkodások.

Persze emellett szívem csücske , a gyerkzene a Réparetekmogyoróval is tovább robog.

Youtube csatornánkon ma délután jelentkezünk egy újabb zenés videóklippel a gyerekeknek. Ez még a nyárról szól, és arról, hogy most meg kell tanulni úszni,mindenképpen :-D Abból is látszik, hogy nem sok pihenés marad ilyentájt, hogy már egy új animációs videón dolgozom egy régi dalmix-ünkre,hiszen nagyon szeretik a gyerekek a SZáz liba egy sorban-hatan vannak a mi ludaink...remélem hamarosan azzal is végzek. Igen a gyerekdalokat nagyon szeretem, még több stílusban kipróbálhatom magam, bár úgy érzem mostanra megtaláltam azt a stílust, amit a legjobban szeretek és ez a dallamos Jazz , swing. 

A zenebutik csatornán és a muzsika tv-n folyamatosan láthatóak, hallhatóak dalaim, sajnos nem mindig értesülök róla mikor kerül képernyőre egy-egy dal.