2020-ban is zajlik az élet

2020.07.16 17:12

Hamarosan látható és hallható lesz legújabb dalom, aminek a címe még maradjon titokban. Én nagyon megszerettem az első perctől kezdve, ahogy az ujjaim megtalálták a dallamot a zongorán, de a stúdióba kerülve, már igazi nótává érett.

Persze nincs megállás, hiszen sok tervem van erre az évre, ezzel a dallal is. Készül egy válogatás cd, amin hallható lesz ez a dalom. Sok sok tv felvételre kaptam meghívást, aminek szívesen teszek eleget, hiszen a vírus helyzet időszaka megállásra kényszerített bennünket előadókat.

Bár én nagyon élveztem a családdal lenni és egymásra figyelni, lelassulni kicsit, de az ember nem tud kibújni a bőréből és visszatért a régi energiám és ismét ezerrel pörgök. Új Gyerekdalok születtek , egy közös dal a fiammal, amit nagyon szeretek és szeretném elvinni magammal ezt is a tv felvételekre, hogy minnél többen hallhassák ezt a csodást , ami egy fiatalemberben született.

Dolgozom, dolgozom, még ha nem is látszik, hiszen a háttér munkák sosem feltűnőek. Emellet zajlik a magánélet is, telve szeretettel , néha nehézségekkel és olykor szomorúsággal. Az élet már csak ilyen. 

A hegedűmet nem teszem le, de az új dalomban egy feiatalember kapott helyet (2019 virtuózokból lesz ismerős).