Fantasztikus nyár volt!

2016.09.06 12:52

Nagyon szerettem a nyarat! Rengeteg helyre eljutottam az idén, még több felkérésem és felkérésünk volt, mint az elmúlt években. Ráadásul a nyaralás is borzasztóan jó volt, hiszen Toszkána remek hangulatú hely, finom borokkal és az örök sörök :-D Az olasz sör nem rossz, bárki bármit mond, hiszen egy forró este igazán hűsíző...és a kávékrémjük....hmmmm....

De a nyár gyorsan elszaladt, és már be is köszöntött az ősz. Új gyerekdalok, új hegedűs dalok kerültek fel a repertoáromba! Megtanultam Spotot csinálni, és újra dfiniáltam az ismeretlen dolgok megismerését. Átléptem határaimat itt ott, ami kizökkentett kényelmi szférámból, így nyitotabban látom és érzékelem a körülöttem lévő világot! 

Újra indult a paleo diétám is...így a mai napi nasi almás, kókuszlisztes muffin :-D Fincsi! Csak tudni kell a csínját bínját! Szeretek főzni, sütni / ez is a szenvedélyem, csak legyen rá időm! / A Facebook oldalamon sok új kép található, videó és tv felvétel! A Balaton tv-n folyamatosan láthatóak új és regebbi dalaim is, és azt hallottam, hogy egyre több szolgáltató teszi be műsorai közé! 

Nyár, napfény, forróság, tenger, ízek, ritmus , bor és dalok voltak jellemzői a 2016 nyárnak.