Ismét új dalokkal készülnek!

2022.08.25 16:01

A nyár sok munkát hozott magával, sok fellépést, de azért jutott idő pihenésre is. Most azonban ismét a dalszerzés, dalírás, dalszövegek írására öszpontosítok. ELkezdtük a stúdió munkákat Ember Péterrel. Hihetetlen tempóban haladunk. Szeptember végére 3 új dallal jelentkezem. Az egyik már a hétvégén hallható lesz,  a SZajki tavaknál lesz a forgatás, SLáger Tibó műsorába. A dal címe Baby swing, a címéből is kiderül a stílusa és természetesen ez is táncolható, ritmusos dal lesz. Persze nem áll meg az élet és a munka, hiszen már a két következő dalon dolgozunk. Az egyik egy lassabb,érzelmesebb, tartalmasabb dal lesz,betekintést enged a jelenlegi lelkivilágomba. A másik pedig egy új hangzást képvisel,electro swing.

AZ ősz folyamán több tv felvételre is meghívást kaptam, amiért hálás vagyok a Trimedió médiának, hiszen itt sok ismerőssel találkozhatok. Mindig jó a hangulat, és így a televízióban  hallgathatjátok a dalaimat. ELjut mindenkihez, aki szereti a dalaimat ésaki nem jut el a fellépéseimre.

Még a nyár utólsó napsugarait élvezem...töltődöm, hogy a hosszú hűvös időszakot átvészeljem. Mindenkinek kitartást , türelmet és sok egészéget, szeretetet kívánok az elkövetkezendő időre. Annyiszor hallom, hogy az összetartásban van az erő, hát segítsük egymást! Figyeljünk egymásra, sokszor csak egy jó szó is sokat segíthet vagy egy kedves mosoly!