Ősz

2020.11.17 20:22

Szomorú ez az ősz nekem. Anyukám elment, és én még nem akartam elengedni őt...nagyon hiányzik, mégis olyan,mintha még mindig itt lenne velünk, mégsem láthatom sosem. Leírhatatlan az érzés. Nagyon hiányzik.

Szeptemberben, októberben megjelent Sztárlimonádé újságcikkek, és válogatás lemezeken két dalom után végre elkészült egy videóklip az Ég veled dalra. Már tervben van a következő, csak jó helyszínt és időt kell hozzá taláni. És ismét beköszöntött a covid és a lezárások, a rendezvények betiltása. Remélem vigyáztok magatokra és egymásra, ez most fontos! 

Én nem vagyok az, aki online koncerteket szervez, lehet eljön még az az idő is,de nem unatkozom. Eljött az aktív munka ideje, igaz főleg esténként, hiszen mindhárom gyerkőc online tanul, így csak este kapom vissza a gépemet. Íródnak a gyerekdalok szövegei, zenéi, íródik a következő saját dal, ami ismét népies hangzatú lesz, hegedűvel. Keresem azokat a nosztalgia dalokat, amiket még neménekeltem, de szívesen énekelnék majdani műsoraimban. SZóval unalom az nincs sosem. 

Már nincs is sok ebből a hónapból és beköszönt decemberrel a tél.