Őszi hírek

2019.09.04 19:49

Eltelt az év nagy része és sajnos a nyár is elrohant, de sok minden történt mostanában.

A sztárlimonádé nyári külön kiadványában felkerült a Távozz tőlem búbánat című dalom.ÉS mi történt? Ez a lemez pltina lemez lett :-) Szeptember 15-én lesz egy nyárbúcsúztató rendezvény Ide kattintva megjelenik az esemény: Blog

Októberben megjelenik az első önálló Cd-m, aminek a címe Távozz tőlem búbánat.

Közben a muzsika tv-n Tutti buli Jessyvel műsorában, a zenebutik tv csatornán a Jampi randevúban és hamarosan Tomi pincebulijában is láthatóak és hallhatók lesznek a dalaim. Így a tv-n keresztül is lehet velem együtt énekelni!

A gyerekformációmmal a Réparetekmogyoróval / www.reparetekmogyoro.hu / is ngy lépéseket tettünk, hiszen már megy az Altató dal videóklipje 3 gyerekcsatornán a tv-ben, és reményeim szerint ami most készült el, a Popódal is felkerülhet, ha elég jónak ítélik meg.

Éééés itt is készül kiadásra az első és hamarosan a második cd-nk is.

Nem unatkozunk, hiszen megpályáztunk egy NKA pályázatot is, amihez kell egy kis szerencse is, mert az elmúlt évben sajnos nem sikerült nyernünk, de most teljesen másra adtuk be , ha sikerül, akkor az is nagyot fog szólni. 

Igen sok a munka és sok a felkérés, de még van kapacitásom és energiám mindenre, hiszen igyekeztem a tavasszal és nyáron feltöltődni SZlovéniában és egy Horvátországban. Sajnos a tavalyi évet nagyon szomorúan búcsúztattuk és a szívem egy része bele is halt, de muszáj tovább menni és felállni és csinálni és összeszedni magunkat minden nehéz dolog után, mert valamiért ide születtünk és az utunkat tovább kell járnunk.

AZ elmúlt tv felvételen már a lányim a táncosok a háttérben. Csodaszépek a kék pöttyös ruhácskájukban Ide kattintva látható a kép:

llinkek 

Nagyon nagyon izgultak és volt, hogy leblokkoltak, de valahol el kell kezdeni, mert ki tudja ők mikor merre viszi őket a szél, és jó ha  megszeretik , megszokják a színpad rivaldafényét és a kamerákat.

Talán ennyit dióhéjban.

Kezdődjön az ősz és hozzon mindenkinek jó napokat !