Szuha

2015.09.10 08:34

A hétvégénén Szuhán zártam a napot. Hűvös is volt, kevesen is voltak, kik az italos pultnál, ki ki csak várt valamire, ki meg nézte a műsort. Felmentem a színpadra, és belekezdtem műsoromba. A második dal végére összegyűltek az emberek. És Gábor, a kedves hangosító srác,akinek nagyon jó füle van / innen is köszönöm neked a munkádat/ segített abban, hogy minél messzebről is meghallják dalaimat. Gyorsan megteltek a padok, a sátor, a tér. És velem együtt énekelve, mosolyogva végződött a tánc. 

A műsor után kísértek vacsorázni, rohant elém a polgármester úr, hogy a felesége szaladt hozzá, " ezt nem fogod elhin ni!" mondattal, hogy "ilyen,még nem volt ebben a faluban!" Megénekeltettem, és mosolyt csaltam mindenki arcára. Minden korosztály  megmozdult valamilyen formában. 

Igen! Ez a cél! Aztán oda jött egy hölgy, aki elnézést kért,és megölelt, és megköszönte, bár nem oda valósi, hogy a megfáradt arcú embereknek egy óra vidámságot és életet adtam, és ez milyen nagy dolog. 

Hogy mogyan csinálom mindezt? Hát szívből és lélekből! Hiszen mindig is ez vot a célom, a vágyam, hogy szórakoztassak, és mulatassam az ebereket, feledtessem a bút a gondot, ha csak arra az egy órára is. 

És itt közsönöm a sok felkérést, a kedves fogadtatást, hiszen nem csak itt, hanem mindenhol nagyon kedves fogadnak és kötjük le a további műsorokat! És mindehez még menedzserre sincs szükség :-) Csak egy-egy jó műsorra :-)