Tavasz van!

2016.04.28 15:13

Csodás időszakban vagyunk, hiszen a legszebb ilyenkor a táj, a rengeteg virággal, illatokkal, és a melegedő levegővel, sok napsütéssel az ember lánya teljesen felszabadul! A tavasz viszont meghozta magával sok sok munkát, és a fellépéseket! Egyre több lehetőség és ajtó nyílik ki előttem,ahová igyekszem tisztelettel belépni és méltó énekessé és zenésszé emelkedni e társaságban. Sokasodnak ismeretségeim, és barátaim,jóakaróim és rajongóim.

Rengeteg stúdió munka után és élőtt állva igyekszem helytállni minden feladatban. 

Hegedűm most is jó társam a színpadon, és a kamerák előtt is szívesen állok, énekelek, hegedülök! 

Egyre több kábel és média csatorna, rádióban vagyok és leszek hallható, club fellépések és Show-k. Lett egy nagyon nagy szívű barátom, egy fantasztikus asszony személyében, aki hihetetlenül jól néz ki és mindig a legtöbbet hozza ki az adott pillanatból. Hihetetlen személyiséggel és hatalmas szívvel rendelkezik! Ahogy egyre jobban megismerem, úgy kerül egyre jobban közelebb és közelebb a szívemhez! 

Dínom dánom mulatós rádióban még mindig lehet engem hallgatni, hiszen legalább hetente egyszer műsorvezetőként vagyok jelen, a többi napon dalaim is hallhatóak ! www.dinomdanom.eu 

Csodás időszak,rengeteg munkával, de olyannal, amit nagyon szeretek! 

Kíváncsian várom a nyarat és a falunapokat, hiszen ilyenkor lehet csak igazán mulatni!