Vissza a majdnem megszokott életbe

2020.09.16 17:54

Már megint  a rohanós napokat élem, pedig nem is olyan hajtósak a napjaim. Három új videóklip forgatása vár rám, amit a napoban kezdtünk volna meg, de sajnos a kisördög miatt a jövő hétre datálódott a kezdés. A gyerekdalok gyártásában viszont nincs megállás, hiszen ott mindig kellenek az új dalok. Készül valami újdonság ott is, illetve folyamatos játékok vannak a Facebook oldalunkon /RÉPARETEKMOGYORÓ/. Még élvezem a nyári napokat, remélem még sokáig. Kora reggel indul a nap,többnyire hétvégeken, de előfordul, bár most ritkábban, hogy hétköznap is munkába indulással. Ha nem, akkor jöhet a napi rutin és a gép elé kerülök. Rengeteg új ötlet és dal van a fejemben, amiket szeretnék világra hozni, csak az idő engedje. AZ elmúlt időben sok tv felvételre hívtak meg, amiért hálás vagyok, hiszen így atv csarotnákon is futnak a dalaim.

Vannak napok, mikor estig a gép előtt ülök és igyekszem a háttérmunkákkal végezni. Ma írtam meg az interjút a SZtárlimonádé újságnak is,ami októberben jelenik meg. Én már nagyon várom, hiszen a szerkesztő még átszerkeszti a válaszaimat.

 Persze mindemellett megtalálom a módját, hogy lazítsak egy kicsit vagy a családdal kikapcsolódjunk. A múlt héten elmentünk egy kicsit csavarogni a Dunakanyarba. Még sosem kompoztunk Szobnál, élmény volt , hiszen nem olyan nagy Komp, mint Vácnál vagy a Balatonon.Visegrád lábánál kipróbáltuk a Gokartot, ami számomra kicsit ijesztőnek tűnt :-D , de a gyerekek nagyon élvezték. Így telt a nyár vége és kezdődött az ősz.