Hegedűszó Zsuzsival

Kisgyerekként éreztem rá az éneklés és a zene szépségére.

Megállíthatatlanul pörögtek a dolgok, ének-zene iskolák, hegedű, zongora, majd az éneklés is rámtalált.

Egy kis formációval jártuk a nagyvilágot /sokszor ismert táncdalénekeksekkel énekeltem/.

Több média csatornán is felbukkantam / Fásy mulató, M1, Echo tv, Bp tv, Nóta tv, Rtl klub/

Apukám régi tanácsát megfogadva előkerült régi jó barátom,a hegedűm. Gyermekkoromban meghatározó zserepet töltött be ez a hagngszer,és az idők során igen csak hozzám nőtt.

Zenekarral elsőhegedűsként eljutattam Németországba, Szlovákiába, és a mostani Csehországba...

Most is megtaláltam a közös hangot vele, így már nem érzem olyan egyedül magam a színpadon :-)

Nosztalgia dalok és ritmusos slágerek, mulatós zene , csárdások,saját dalok,

ünnepi , karácsonyi dallamok szólalnak meg a hegedűmön énekkel. Mindig élő előadás!

Próbálgatom szárnyaim a rock zene és a jazz irányába is, és a népzenétől sem riadok vissza. 

 

Mindig rámtalálnak új dalok és dallamok, amik meghódítják a szívem és elvarázsolnak egy időre. AHogy teszem ezt a kedves közönséggel is, hiszen sok megelpetéssel tarkítom műsoromat. Gyémánt Ferenc zeneszerző dalait is szeretettel énekelem,főleg,amiket nekem írt!

Fellépéseimen a vidám hangulat, a tánc, a mulattatás és a szeretett közönség megénekeltetése a cél. Ha valaki táncra kel,biztosan nagy taps lesz a jutalma és egy kis finomság is tőlem :-) 

 

Sokan dícsérnek,hiszen hihetetlen érzékem van a szórakoztatás terén. Azt mondják arany torkom van, pedig csak érzéseim hangajai szólalnak meg és szólítanak meg másokat is énekszóra!

 

Gyermek műsorok? Bennünk élnek gyermekkorunk dallamai...ki ne szeretné a gyerek dalokat?  Ez alól én sem vagyok kivétel, sőt! Saját dalaimmal, ötletes korreográfiákkal, játékokkal, színes kiegészítőkel varázsoljuk el a Réparetekmogyoróval  egy csodás világba, ahol minden csupa móka és tánc!  Hogy mi a garancia? A sok sok színpadi évek, ami mögöttem áll, és a sok boldog , kipirult kis arcocska a műsor után.... a sok mosoly ! Tegyen egy próbát!

www.reparetekmogyoro.hu A Réparetekmogyoró zenés, mesés műsorai

 

Legújabb elfoglaltságaim közé tartozik a Dínom Dánom rádió műsorvezetése, heti egy - két alkalommal hallhattok a www.dinomdanom.eu rádión. Műsoraimban új, régi és mulatós slágerek is elhangzanak,sokszor nem hazuttolom meg önmagam és jelentkezem egy-egy olyan meglepetés műsorral, ahol olyan dalok is hallhatóak,ami más rádiókban talán sosem. 2014 decemberétől vagyok tagja ennek a szuper csapatnak. Igyekszem a lehető legjobb formámat hozni mindig. Nagyon megszeretem ezt a "munkát"  is <3 bár most egy kis szünetet kell, hogy tartsak eme tevékenységben.

SOk sok rajongót köszönhetek a rádiónak is, hiszen dalaim mindig hallhatóak itt, kívánság műsorokbakba kérik legújabb slágereimet is :-)

 

 

 

 

Demeter Zsuzsi

Mosoly