Hegedűszó Zsuzsival 

 Kisgyerekként éreztem rá az éneklés és a zene szépségére.

Megállíthatatlanul pörögtek a dolgok, ének-zene iskolák, hegedű, zongora, majd az éneklés is rám talált.

Egy kis formációval jártuk a nagyvilágot /sokszor ismert tánc-dal énekeksekkel énekeltem/.

 Több média csatornán is felbukkantam / Fásy mulató, M1, Echo tv, Bp tv, Nóta tv, Rtl klub/

Apukám régi tanácsát megfogadva előkerült régi jó barátom, a hegedűm. Gyermekkoromban meghatározó szerepet töltött be ez a hangszer, és az idők során igen csak hozzám nőtt.

Zenekarral elsőhegedűsként eljutottam Németországba, Szlovákiába, és a mostani Csehországba...

Most is megtaláltam a közös hangot vele, így már nem érzem olyan egyedül magam a színpadon :-)

Nosztalgia dalok és ritmusos slágerek, mulatós zene , csárdások , saját dalok,

 karácsonyi dallamok szólalnak meg a hegedűmön énekkel. Mindig élő előadás!

Próbálgatom szárnyaim a jazz irányába is, és a népzenétől sem riadok vissza.

 

 Némi noszogatásra saját dalok írásába is belekezdtem, mint pl: New York, Távozz tőlem búbánat, Tequila, Ábrándok...reményeim szerint hamarosan elkészül a következő dalom is. Emellett éneklem Gyémánt Ferenc szerzeményit is, amiket tőle kaptam. Fellépéseimen a vidám hangulat, a tánc, a mulattatás és a szeretett közönség megénekeltetése a cél. Ha valaki táncra kel, biztosan nagy taps lesz a jutalma és egy kis finomság is tőlem :-)

Sokan dicsérnek, mert jó érzékem van a szórakoztatás terén. Azt mondják, arany torkom van, pedig csak érzéseim hangjai szólalnak meg és szólítanak meg másokat is énekszóra, a hegedű pedig ráadás...

Mostanában:

Több zenei tv-csatornán láthatóak dalaim , mint pl.: A Muzsik tvén Jessy tutti buliban, Zenebutik tv csatornán a Jampi randevú és Bakelit fesztivál műsorába

2019 nyarán a Sztárlimonádé válgatás CD-re került a Távozz tőlem búbánat című dalom. A nyár végére platina lemez lett, amiről egy platinalemez átadó műsor is készült, ami szintén látható a zenei csatornákon.

2019. őszén megjelent első szóló lemezem, ami már kapható a Media Markt üzletekben Demeter Zsuzsi Távozz tőlem búbánat címmel.

A CD-n lévő dalok itt is meghallgathatóak:

www.youtube.com/playlist?list=PL2MwqlJnfGOq6e0iAN63-G-Ny_VnycVY1

2020. Hamarosan elkészül új dalom. A swing mellett döntöttem, talán ebben a műfajban is megtalálom a helyemet. 

A vírus kicsit megkavarta ezt az évet, de nem panaszkodhatom. Nem felejtettek el, sem engem, sem gyerekműsoromat, így visszatérhettem a színpadra. Tv felvételek sokasága vár rám a nyáron és az ősz elején, igyekszem még egy új dallal jeéentkezni a médiában. Nem titkolt vágyam a rádió csatornáira is bekerülni, de ez még a jövő zenéje. 

 

Néhány éve / 2014-től / a Dínom Dánom rádió műsorvezetőjévé válhattam heti két alkalommal,

de mára fellépéseim , a dalok készítése, stúdió munkák és más elfoglaltságok miatt nem tudtam folytatni a rádiós műsorvezetést, de nem tettem le róla végleg,  remélem  adódik még lehetőség e téren megmérettetni magam.

Egyelőre sok időmet elveszi a dalok írása, hiszen a gyermekműsorhoz is én írom a dalok nagy részét és a szövegeket, illetve a koreográfiakat. www.reparetekmogyoro.hu

Retró és Nosztalgia műsor a legkelendőbb, de saját slágerek is elhangoznak műsoraimban.